TEPPO KOIVISTO

TEPPO KOIVISTO

Teppo Koivisto opiskeli pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa Jussi Siiralan ja Eero Heinosen, Indianan Yliopiston musiikkikoulussa Bloomingtonissa USA:ssa Menahem Presslerin sekä Pariisissa Bernard Ringeissenin johdolla. Opiskeluaikanaan Koivisto saavutti menestystä sekä kansallisissa että kansainvälisissä pianokilpailuissa.
Koivisto on konsertoinut laajalti soolopianistina ja kamarimuusikkona ulkomailla sekä kotimaassa, sekä tärkeimpien suomalaisorkestereiden kanssa kapellimestareina mm.Peter Csaba, Roy Goodman, Olli Mustonen, Jukka-Pekka Saraste, John Storgårds ja Arvo Volmer.
Sibelius-Akatemian opettajakuntaanTeppo Koivisto on kuulunut vuodesta 1988, pianomusiikin lehtorina hän on toiminut vuodesta 1990.
Konserttitoimintansa sekä vakituisen opettajanvirkansa ohessa Koivisto on kysytty opettaja mm.eri musiikijuhlien yhteydessä järjestettävillä mestarikursseilla. Opettajana Koivisto on vieraillut myös Hollannissa, ja Israelissa. Hän toimii säännöllisesti pianomusiikin asiantuntijana Suomen Yleisradiossa.

Näytetään ainoa tulos

  • Erkki Palola

    REFLECTIONS

    9,95