Jouko Harjanne - Satu Ranta

Jouko Harjanne - Satu Ranta

Keväällä 2020 maailmaa ravisteli vakava koronavirusepidemia, joka sai koko maapallon pysähtymään ja etsimään nopeasti keinoja sen kukistamiseksi. Isojen massojen tapaamiset, kuten julkiset konsertit loppuivat kuin seinään, ja ihmiset jäivät niin kutsutusti kulttuurittomaan tilaan. Siksi sain ajatuksen tehdä levyllisen kauniita, henkeviä ja lohduttavia teoksia muun muassa heitä varten, joita tämä ajanjakso on koetellut raskaasti. Levy soveltuu myös kaikille kauniiden klassikoiden ystäville.

Pääosin nämä teokset on esitetty trumpetilla ja uruilla, ja koska tiedän Satu Rannan myös taitavaksi pianistiksi, pyysin häntä mukaan tähän projektiin.

Saatuani hyvät ystäväni Hannu Raijaksen, Arttu Sipilän, Esko Heikkisen sekä Marko Hilpon tekemään useasta ikivihreästä teoksesta uuden sovituksen, olen kokenut koko äänitysprojektin erittäin mieluisaksi ja antoisaksi tapahtumaksi. Tätä kirjoittaessani on viruksen kohtalo yhä suuri kysymysmerkki ihmiskunnalle, mutta toivon lääketieteen voittavan tämän ankaran taudin lähitulevaisuudessa.

Pysykää terveinä ja nauttikaa musiikista.

Helsingissä 1.7.2020

Jouko Harjanne

Näytetään ainoa tulos

  • Jouko Harjanne - Satu Ranta

    Spiritual Trumpet

    16,95