Tegelman3

Tegelman3

Annimaria Rinne
Annimaria Rinne on helsinkiläinen laulaja, joka viihtyy vanhan jazz- ja swing-musiikin parissa.
Opiskeluvuodet New Yorkissa antoivat mahdollisuuden tutkia molempia ja samalla loi vahvan pohjan musiikin tekemiseen englannin kielellä.
90-luvun alusta asti hän on liikkunut rennosti sekä jazz- että viihdemusiikin laajalla alueella.
Tärkeitä yhteistyökumppaneita ja tukijoita vuosien varrella ovat olleet Jaakko Salo, Olli Ahvenlahti, Lasse Mårtenson, Riku Niemi, Pentti Lasanen, Antti Sarpila, Antti Rissanen, The Great Helsinki Swing Big Band, UMO sekä Mikko Hassinen.

Matti Tegelman
Musiikki oli kotona aina läsnä. Isäni on innokas musiikin harrastaja, suurkuluttaja ja kaikki kolme veljeäni ovat päätyneet musiikin pariin. Siispä ei ollut yllätys että minusta tuli muusikko. Tyyli on aina ollut avoin.
Vakavaksi harrastus muuttui kun aloin tosissani opiskella klassista kontrabassonsoittoa. Kuopion musiikkiopistosta matka jatkui Sibelius-Akatemiaan ja lopulta Espoon kaupunginorkesteriin. Orkesterin nimi muuttui pian muotoon Tapiola Sinfonietta.
Vanha suola janottaa, sanotaan. Tegelman3 on syntynyt orgaanisesti samanhenkisten muusikoiden kohtaamisesta ja musiikillinen alusta löytyy lapsuudenkotini levyhyllystä. Yhtye antaa minulle luonnollisen väylän tutkia soitintani, muusikkouttani ja kenties ammentaa vuosistani klassisen musiikin maailmassa.

Petri Krzywacki
Petri Krzywacki (s.1971) on suomalainen kitaristi, säveltäjä ja sovittaja. Hänen erikoisalueensa on jazz, mutta Krzywacki on työskennellyt laajalti myös muiden rytmimusiikin osa-alueiden parissa. Soitossaan Krzywacki yhdistelee jazzin perinteisiä ja moderneja elementtejä. Hänellä on lukuisia koti- ja ulkomaisia soittokumppaneita, joista voidaan mainita Antti Sarpila (FIN), Ulf Johansson-Werre (SWE), Alan Matheson (CAN), Juli Wood (USA) sekä Dan Barnett (AUS). Krzywacki on levyttänyt kaksi trio-CD:tä omalla nimellään, ”One Step Out” (2007) sekä ”Open Source” (2009).

”Take Love Easy Suite” on nyt julkaistu digitaalisesti. Se on kuunneltavissa kaikilla keskeisillä digialustoilla. Upeita tulkintoa ja hieno soundi. Tätä levyä kannattaa kuunnella mukavassa asennossa, keskittyneesti.

tegelm@gmail.com
annimariarinne@gmail.com
petri.krzywacki@gmail.com

Näytetään ainoa tulos

  • Tegelman3

    Take Love Easy Suite

    12,95