Antti S. Pitkänen

Antti S. Pitkänen

Musiikki on ollut osa elämääni aina. Äitini opetti pianonsoiton alkeet ja yhdessä laulaminen kuului lapsuudessani jokaiseen juhlaan, usein myös arkeen.
17-vuotiaana tein ensimmäisen sävellykseni pianoa soitellen, ja kymmenisen vuotta sen jälkeen, vuonna 1967, tieni vei Amerikkaan Up with People-ryhmän kanssa. Siellä sain esittää
Kuva: Merja Hulkko sävellystäni, johon vuosi kiertueen jälkeen syntyi sanat – siitä tuli ensimmäinen gospelini. Tuolloin en vielä osannut aavistaa, että tieni tulee myöhemmin kohtaamaan vaimoni Seijan kanssa. Samaan aikaan hän lauloi ensimmäisiä omia gospeleitaan toisella puolella Suomea.
Yhdessä olemme kulkeneet monet tilaisuudet, konsertit ja tapahtumat laulaen suurimmaksi osaksi omaa sävellystuotantoamme olevia lauluja. Ne laulut, joita saat kuulla tällä äänitteellä, ovat syntyneet vuosia sitten ja niitä olen laulanut eri tilaisuuksissa. Toistuvasti minulta on kysytty, olisiko näitä lauluja saatavana äänitteenä. Nyt saan olla kiitollinen siitä, että tuo toive on toteutunut.

Näytetään ainoa tulos

  • Antti S. Pitkänen

    Käy hiljaa

    8,95